Pesto – för bövelen!
Kulturknutar
Kulturknutar
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • vitlök (”aglio di Vessalico” som är en lokal variant)
  • 30 månader) och peccorino
  • 2 plantor basilika
  • (ca 70 blad)
  • 4 vitlöksklyftor,
  • som jag finhackade med kniv innan de hamnade i mixern
  • 22 skållade och skalade sötmandlar
  • 40 g pinjenötter,
  • 30 g finriven
  • 30 månaders reggiano
  • 50 g finriven
  • peccorino sardo
  • 5 körsbärstomater 6 soltorkade tomater
  • 2 msk kapris
  • 1 tsk timjan
  • 1 tsk oregano
  • 1 tsk havssalt
  • 1 chili, som jag finhackade med kniv
  • 1 ½ dl extra
  • jungfruolivolja, Zeta ekologisk

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.