Värm upp en kastrull med smör och bryn löken mjuk. Fördela sedan köttfärsfyllningen i brödet, och riv mozzarella över brödet och gratinera tills långfranskan och osten fått en fin färg
Fördelen med den här varianten av kålpudding är, förutom att det går lite snabbare än kålpudding i ugn, att på det här sättet får såsen samsas med kålpuddingen i stekpannan och det blir därmed mindre disk och godare sås tycker jag
Servera med valfri dipp. Blev så sugen på Mozzarella sticks idag så jag gav mig på ett eget försök. (följde recept från studentskrubb men med egen kryddning)
Bottna en tallrik med sallad, klyftade cocktailtomater, och riven mozzarella. Rosta pinjenötterna i en torr stekpanna på medelvärme tills dom har fått lite färg
Skiva tomater och mozzarella i ca ½ cm tjocka skivor. Sätt in i mitten av ugnen 220°, ca 10 min, eller tills mozzarellan börjar smälta. 250 g mozzarella
Häll bort lagen från mozzarellan. 150 g minimozzarella. -Mama Skogly ♥ 150 g minimozzarella. En trevlig gåbortpresent eller gott att ställa fram till middagen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.