Bred ut tomatsås och fördela ost (ca 100 gram), oregano och skinka över. Skär rullen i 10-12 delar och lägg dem med snittytan upp i pappersformar eller på plåt täckt med bakplåtspapper. Strö lite extra ost över och grädda ca 10 min
Bred ut pesto och fördela spenat, fetaost och strimlade soltorkade tomater över. Skär rullen i 10-12 delar och lägg dem med snittytan upp i pappersformar eller på plåt täckt med bakplåtspapper
Bred ut creme fraiche och fördela ädelost, grovhackade nötter och rivet citronskal över. Skär rullen i 10-12 delar och lägg dem med snittytan upp i pappersformar eller på plåt täckt med bakplåtspapper
Så flög den här helgen förbi och helt plötsligt var det måndag igen. Som färdkost på väg ner (mkt viktigt, för övrigt) har jag de här pizzabullarna som jag slängde ihop för några veckor sedan
Kalasgott-Jennie har numera varje månad en utmaning för oss andra bloggare och matnördar. Utmaningen för februari är pizza/pasta/matpaj och självklart vill jag vara med och kämpa om det superfina priset då jag inte lyckades hitta på någonting bra förra
Av pizzadegen och fyllningen som inte blev pizza blev det pizzabullar. Så blir det ibland, alltså göra en stor deg och baka ut några bullar av det som blir över
Men innan jag slår upp böckerna tänkte jag dela med mig av ett surdegsrecept, denna gång blev det pizzabullar med soltorkad tomat, lufttorkad skinka och mozzarella
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.