Efter alla dessa kladdkakor var det riktigt gott med något osötat att stoppa i magen. Jo, jag har ätit lite annat den senaste tiden också även om det känns som om just kladdkakor dominerat kosten en period
Ericas meny la för ett tag sen ut ett recept på pasta med pesto och halloumi. Det lät så himla gott, så jag gjorde en egen variant men la till bondbönor eftersom det var dags för skörd
Äntligen färdigpackat, imorgon bär det av i ottan till den stora matstaden New York. Det blir en spännande resa där vi skall djupdyka ner i de senaste trenderna
Originally posted on Nilla's Kitchen. En helt fantastiskt god rätt som passar att äta som den är som raw food och veganskt eller annars som tillbehör till grillat kanske
Jag som inte brukar tycka om söndagar har haft en underbar söndag. so far. Jag struntade i att tömma skåp och gjorde en snabbstädning för att sedan kunna baka
Ingredienser1 dl kokosvatten1 vitlöksklyftaSaften från en halv citronEn nypa himalyasalt1 dl cashewnötter1 kruka basilika2 msk olivoljaZucchiniGör så härSvarva zucchinin med en grönsakssvarv (eller skala med potatisskalare) så du får pastaband
Mmm. vem gillar inte pasta med pesto. Den här varianten är lite annorlunda dock, eftersom "pastan" är gjord på rå zucchini, och peston är helt vegansk och även den gjord på råa ingredienser
Pestopasta med räkor, 2 portioner 1 kruka basilika en bit parmesanost 2 vitlöksklyftor 1 dl olivolja 3-4 tsk pinjenötter örtsalt 1 dl matlagningsgrädde 10-15 räkor med skal (går lika bra utan skal) valfri pasta 1
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.