Petit-choudeg. petit-chouer. Petit-chouer med dumlefluff. 19 februari 2015, 20. 13. Hallå. Denna lilla godingen har ett rykte om sig att vara lite krånglig att baka, men det är en myt och kan man bara låta bli att öppna ugnsluckan så ska det nog gå vägen
Låt petit-chouerna svalna något. Gör så här. Koka upp vattnet och tillsätt Becel flytande. När margarinet har smält, häll i mjölet under kraftig omrörning
Det ryktas i alla fall att det ska bakas petit-chouer i kvällens program. Det bästa med petit-chouer är väl att man kan fylla dem med precis vad man vill och är sugen på
Petit-chouer. För att petit-chouerna ska höja sig under gräddningen är det viktigt att smeten inte får värmas längre än till just när den släpper bottnen och den får heller inte koka
Klipp av ett lock i toppen på varje petit-chou och fyll med önskad fyllning. DAGENS RECEPT 15-01-05FÖRRÄTTS-PETITS-CHOUXPetits-choux betyder små kålhuvuden
Petit-chou. · Petit-chou. Tillsätt ungefär hälften av äggblandningen i petit-chou-smeten och vispa kraftigt med en ballongvisp eller med en elvisp tills äggen inkorporerats
Men jag bakade petit-chouer som min mamma ofta brukade bjuda på när de fick fika gäster. Till ca 15 st petit-chouer3 dl vatten100g margarin2 dl vetemjöl3 ägg (inte för stora)Fyllning
För ett tag sedan fick Amanda prova på att baka petit-chouer och det gick ju alldeles lysande. Varför inte fylla en stor petit-choukrans med vaniljkräm, jordgubbar och grädde till midsommar
Petit-Chou. öppnainte ugnsluckan i onödan och rör inte plåten förränpetit-choubakelsen är färdig. Petit-chouer är mycket känsliga för drag, även strax eftergräddningen
Éclairer och petit-chouer är gjord på samma deg, eclaire är avlånga och petit-chouer är runda. Har aldrig gjort någon av dem tidigare så det var hög tid att testa
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.