Det ryktas i alla fall att det ska bakas petit-chouer i kvällens program. Det bästa med petit-chouer är väl att man kan fylla dem med precis vad man vill och är sugen på
Idag har jag bakat de här goda petit chouxen efter att ha sett ett avsnitt av hela sverige bakar då de skulle göra munsbitar och den ena skulle vara en petit choux
Baka petit choux mixen enligt anvsingarna på förpackningen ( gör de tsk stora) och klipp sedan ett jack och använd en sprits med smal öppning eller en plastpåse och spritsa in fyllningen
En enkel sallad gjord på broccoli, som får sin krämighett av majonnäs och kvarg. Salladen passar bra som fyllning i hamburgare eller med vegetariska biffar
75 g Arla® Svenskt Smör. 12 dl vatten. 12 dl vetemjöl. 13 ägg. 1Receptet gäller för 12 st 75 g Arla® Svenskt Smör 2 dl vatten 2 dl vetemjöl 3 äggSätt ugnen på 200°
Skär/klipp av toppen på petit chouxerna. Fyll hälften av petit chouxerna med creme fraiche, rödlök, dill och kallrökt lax och hälften med creme fraiche, dill, rödlök och röd caviar
Efter en del funderande föll valet på petit chouxer, som jag faktiskt aldrig har gjort tidigare. Jag gjorde två olika röror som jag fyllde petit chouxerna med och på ett enkelt sätt hade jag två olika tilltugg, så lika men ändå så olika
Vem älskar inte avokado. Jag är en av de där som fullkomligt älskar avokado i det mesta. allt från smoothies och sallader till guacamole eller att fylla dom som jag har gjort här
Petit chouxer2 dl vatten 1 msk strösocker 1 krm salt 75 g smör 2 dl vetemjöl [120 g] 3 ägg. Petit chouxer2 dl vatten 1 msk strösocker 1 krm salt 75 g smör 2 dl vetemjöl [120 g] 3 ägg
Läckra petit-choux fyllda med vaniljkräm och grädde. Knepen för att lyckas med petit-choux. Spritsa eller klicka ut små bollar eller avlånga petit-choux (ca 5 cm i diameter) på en plåt med bakplåtspapper
Spritsa smeten på en bakplåtspapper och tryck ut små runda former och lägg på varje petitesser choux degen och grädda i ugnen på 180 grader i ca 35 minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.