I detta recept har jag använt en påse Santa Marias woksås PhadThai och den är helt okej. Ibland så behöver vi ta till med lite genvägar när tiden bara inte räcker till
Börja gärna med att strimla allt. kycklingen och grönsakerna, och ha det klart när du börjar woka. ) Fräs först kycklingen och ta den sedan åt sidan för att fräsa vitkålen och purjolöken
Servera kycklingen tillsammans med ris och sås. Den är söt-stark och om man serverar den med såsen vid sidan om så är det inga problem för barnen att äta det också
Kycklingmed cashewnötter. Ta upp dem med en hålslev och låt rinna av på hushållspapper. Ta upp allt ur woken och fortsätt med resterande vitlök och kyckling
Häll i de vispade äggen och blanda med nudlarna till allt är kokt. Servera med korianderblad, limeklyftor, jordnötter, och återstående vårlök och böngroddar
Smaklig måltid önskas med vänliga (thai-) matglada hälsningar från Katinkas Kitchen. Vill du ha eldigare currypasta så som thailändarna ofta lagar den behåller du fröna på chilin
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.