Skölj samtliga frukter. Plommonen. Kärna ur och skär dem i 4 bitar. Skalen ska vara kvar. . Äpplena (skal kan tas bort) men äppelbitarna tappar dock helt sin form och blir till mos
Nej, man kanske inte kan återskapa den italienska sommarsolen, men man kan abslut återskapa den italienska maten, och framför alllt den italienska plocktallriken i all sin fantastiskt goda och smakrika enkelhet
igårkväll hade vi gäster och vi började med en härlig drink. Visst skulle man kunna serverat denna i lite mindre glas och gjort det sobert och stiligt utan attiraljer, men det är inte riktigt min stil
1. Sätt ugnen på 175 grader. Skala och koka potatisen. 2. Fiskbiffar. Ta bort ev ben ur fisken, lägg den i en matberedare tillsammans med ägg, grädde, persilja, citronsaft, salt och svartpeppar
Hoppas ni haft en fin alla helgons helg allihopa och ätit gott. I lördags gjorde vi ett stort fat med plockmat, det är ju så mysigt att bara njuta av framför TV
Piffig pytt, 2 portioner. Pyttipanna tycker jag är ganska gott, men när jag pluggade i Lund föråt jag mig lite på fryst Krögarpytt som vi alltid hade hemma som backup, så det är inte ofta jag äter någon form av pyttipanna numera
Blanda färsen med övriga ingredienser. Forma ca 8 biffar. Stek biffarna i smör ca 4 min per sida. Lägg dem på ett ugnssäkert fat och sätt in i ugnen i ca 15 min i 225 grader
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.