Pilgrimsmusslor på vichyssoisekräm smaksatt med tryffel och Allerum XO
skanemejerier.se
skanemejerier.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 8-12 stora pilgrimsmusslor
  • olja
  • salt och peppar
  •  
  • Vichyssoisekräm
  • 200 g potatis, mjölig sort
  • t ex mandelpotatis
  • 1 purjolök, det vita
  • 1 msk Smör
  • 1 dl Vispgrädde
  • 1 dl vatten
  • 1/2 dl vitt vin
  • 1/2 höns- eller fiskbuljongtärning
  • salt och peppar
  • 1-2 tsk olivolja med tryffelsmak
  • 1/2 dl riven ost, Allerum XO, ca 20 g
  •  
  • Garnering
  • grovmalen svartpeppar
  • finstrimlad grön purjolök

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.