Pimientosde padrons är små gröna paprikor som man kan steka eller grilla och servera som snacks. Första gången jag sprang på dessa är ett par år sedan i Köpenhamn på en restaurang och då serveradesde med aoili
Stek pimientos i olivolja i en stekpanna, salta och peppra. Dela, kärna ur och hacka paprikan. Servera chili con carne med ris, vitlökskräm, tortillabröd och pimientos
Hetta upp en stekpanna med olivolja och fräs pimientosdepadrón hastigt tillsammans med vitlöken. Servera chicken kerala med vitlöksfrästa pimientosde pardón och ris
Skär ett snitt på längden i varje chili. Dra åt sidan och låt dem ligga på indirekt värme ca 5 min så det blir mjuka. 25 st pimientosde padron. 3 msk rostade sesamfrön
2 2 port potatisklyftor 100 g pimiento de padron 1 tsk olja salt peppar 2 skivor fläskkotlett 1 dl chilimajonnäs 1/2 krispsallad Lägg till i inköpslistan
Att bjuda på dessa smakrika ribs med läckert frasiga lökringar, en krämig krispig coleslaw och helt galet goda Padrónes kommer blir årets snackis i bekantskapskretsen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.