Lägg halva bärröran i botten av ettglas, halva jordnötsröran, halva bärröran, halva jordnötsröran och avsluta med några (rostade) frön eller nötter (kommer snart ett inlägg om hur man torrostar sina egna frön/nötter)
"På morgonen strax efter att jag klivit upp startar jag dagen medett stort glas citronvatten, där hälften av vattnet är kokat kvällen före och hälften nykokt, med riven ingefära i
Och vill man så kan man prova medettglas vitt till (ja, kanske inte i skidbacken dock). Men ett inte alltför syrligt vin med bra blommighet och generös melonfrukt ger ett bra lyft
Pannacottan valde jag att låta det första lagret stelna medglasen, som blev engångsglas av modell mindre för att slippa undan lite disk, ståendes snett i en muffinsplåt
Nu när säsongen för citrusfrukter ännu är på gång, så måste jag passa på att dela med mig ett jätte gott recept på en dunder efterrätt (jo, vi äter annat också än smoothies och efterrätter här hos oss)
Servera makrillen med potatis, stuvning, groddar och citronklyftor. Smaka av med 1 tsk salt och 1 krm peppar. Krydda med 1 tsk salt och 2 krm peppar. 29 g fett 27 g protein
Häll kaffet i ettglas, häll på mjölken och skeda på skummet. Värm mjölken försiktigt i en kastrull till rykpunkten (ca 65°) och vispa till ett mjukt skum
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.