Blanda tomatkeson med det övriga. Varva aubergineskivorna med såsen, avsluta med sås. Aubergine fylld med Tomatkeso 3 skivor Aubergine 1 dl Tomatkeso ( Se # 1. 2 Kalla Såser) 2 msk Erik ™s Chilibearnaise Några Cocktailtomater Valio ™s Smör Förväll aubergineskivorna i lite saltat vatten med lock på ca 3 min. Servera Auberginebakelsenmed Kung Gustafs Rökta Sardiner och Dragonmarinerade Champignoner som Du hittar på # 1
Pinjenötsbiffarmed ett glas röttHåkan Larssons bästa vintips Frisk riesling känns gjutet till laxen, och i australisk sådan finns ofta en fin ton av lime, som passar utmärkt till crèmen här
Rödgrönt ris medauberginebakelse. Visst, låter väl liksom inte superupphetsande, men ibland – som vegetarian på uteställen – får man nöja sig med det lilla
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.