Pavlova är bara så gott, detta är min första jag gör. Jag gjorde en botten i går med ett recept jag hittade men det blev bara pannkaka av det så jag fick göra en ny idag med ett annat recept som blev superbra
Lägg pavlovan på ett fat. Sprid ut citronkvargsgrädden ovanpå pavlovan. Maräng. Sätt ugnen på 150 grader. Lägg äggvitor och socker i en bunke som går att använda för vattenbad
Nu när påsken är här och man ska träffa släkten så kan det vara bra att kunna slänga ihop något lite snabbt, därför detta recept på en underbart god pavlova med limecurd
Garnera pavlovan med frukten och citronmeliss. Instruktioner. Värm ugnen till 125 grader. Vispa äggvitorna tillsammans med ättiksprit i en ren bunke till ett mjukt skum
Den här veckan har varit lång, seg och otroligt kall men nu är det äntligen fredag. Så efterlängtad. Som vanligt tänker jag försöka sluta lite tidigare och sen åka hem o njuta för fullt över att det är en helg utan planer, vill jag så kan jag stanna under täcket hela helgen
Gillar man grapefrukt så gillar man den här. Jag råkar tycka om grapefrukt, men det passar inte alla. 2 glas2 rosa grapefrukt2 apelsiner1 citron1 limeGÖR SÅ HÄR
Alla deltagarna var helt lyriska och många med mig blev nog lockade till att själva testa pavlovan. En av de få gånger jag har sett halv åtta hos mig det här året, så serverades den här underbara efterrätten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.