Pistagerutor med glasyr Pistage är en smak som är ganska speciellt. Det är långt ifrån alla som tycker om det men jag tillhör dem som tycker det är jättegott Hannas bageri
Pistagerutor med rosenvattenglasyr Värm ugnen till 175 grader. Smörj en liten långpanna, 32x22 cm, strö på ströbröd. Rör ihop alla ingredienserna till kakan i en stor skål med elvisp, tills degen är slät och blek - det tar ca 2-3 minuter Matklubben.nu
Pistagerutor Sätt ugnen på 175 grader. Smält chokladen. Låt svalna. Rör smör och socker poröst. Tillsätt ett ägg i taget under omrörning Matklubben.nu
Pistagerutor med päronglasyr Sätt ugnen på 175º. Klä en långpanna, 30 x 40 cm, med bakplåtspapper. Vispa ägg och socker pösigt med elvisp Matklubben.nu
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.