Ha i mandel, aprikoser, urkärnade dadlar, kokosolja och äppelmos i en mixer. 1 dl torkade aprikoser (är de torra så lägg i blöt i ca 1 timme). 1 dl torkade aprikoser
Lägg aprikoserna i formen som är klädd med pajdegen, fördela fyllningen över. Alternativt använder du en normalstor pajform och dubblar fyllningen och använder 2 burkar aprikoser. 1 burk konserverade aprikoser. 1 burk konserverade aprikoser
Dela aprikoserna på längden. 100g soltorkade aprikoser. Koka bitarna i en liten kastrull med vitvinsglöggen 5-10 min på svag värme tills glöggen kokat in
Halvera och kärna ur aprikoserna. Lägg upp aprikoserna på tallrikar och häll på champagne. 800 g aprikoser (helst färska, men frysta, skållade, urkärnade i halvor går också bra)40 g (½ dl) strösocker2 dl champagne eller mousserande1 vaniljstång (halverad på längden och märgen utskrapad)8 g (2 tsk) potatismjöl (utrört i lite vatten)
4 st nektariner, 4 st aprikoser eller valfri frukt1 dl socker½ dl kokande vattenSaften från 1 st citronNågra droppar whisky, rom eller konjakTäck botten på en tjockbottnad kastrull med 1 dl socker och smält till gyllende färg. 4 st aprikoser
tog tre påsar ekologiska aprikoser och en påse ekologiska plommon. om man har ett barn som är mycket hård i magen kan man göra på hälften plommon och hälften aprikoser eller bara plommon
Tillsätt aprikoserna och mixa till dess att de är finfördelade. 8 st torkade aprikoser. Mixa cashewnötterna till ett fint mjöl i en matberedare eller blender
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.