Fyllningen - Gör å här. ----------------. Färsen - Gör så här. Fylld Köttfärsrulle - Ost & Phefferoni. 2-3 st. 1-2 msk Baskrydda. Vik och rulla ihop - plasta in - låt vila i kylen minst 12. Ta ut rullen och vira in det i alufolie - låt vila 15-20 min. 2-3 st P. 1-2 msk. Vik och rulla ihop - plasta in - låt vila i kylen minst 12
Tänkte däremot skriva om en god tonfiskröra som vi hade i pitabröd tillsammans med sallad. Värm pitabröd i ugnen och fyll de med röra och sallad växelvis
I vårt recept har vi fyllt den med en fin färs och det gör att den blir jämnare genomstekt. (Idag tror jag inte man säljer fågel med inkråm i påse längre, men kanske får man med det om man köper direkt över disk - Bellas anm
Hade ju planerat äpple och tomat till korven - förra veckan. Kulpotatis på burk - sila bort vätska. Kör 20 min på 225 graders ugn (-25 gr i varmluftsugn)
Gjorde även dubbelt av receptet nedan och så la jag till 1tsk (dubbelsats) vaniljsocker i degen. Riktigt goda gifflar fyllda med nutella och hasselnötter blev det också igår
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.