Chokladsnittar fyllda med guldnougat. - Läs hela inlägget här 220 g smör. Det var ett tag sedan som jag bakade småkakor men när jag hittade detta receptet kunde jag inte låta bli, det lät så gott och kakorna var ännu godare än jag trodde
Vispa ägg och socker, i med resten och häll i den bröade formen. Denna kakan är så god. Vispad ekologisk grädde gärna uppblandad med mjölk för lättsammare konsistens
Skär det kalla smöret i kuber och vispa ihop det med sockret. Var försiktig så att du inte förstör formen av hjärtana men missa inte att fyll ut överallt med den ofärgade degen
När de svalnat var de sega och knapriga och fortfarande så goda, de är ju dessutom omöjliga att misslyckas med så baka dem om ni vill njuta av en god kaka
Choklad kakorna blev med Marabou choklad i, och några med M&M i. Dela upp smeten i mindre bollar och platta ut dem lite lätt på plåt med bakplåtspapper
Tyckte nog att det var lite för mycket socker i dem med tanke på hur söt Nutella är. 2 msk kakao. Gör bollar och fördela 9 bollar på en plåt med bakplåtspapper på. (Stod i receptet att personen fick ut 2 plåtar men jag fick 3,5 även om mina plåtar är stora) Grädda i 10-15min i mitten av ugnen. Jag gräddade mina i 10-12 min och precis under mitten av ugnen, mina blev då sega och goda. 2 msk kakao
Baka en god toscakaka. Ta ut kakan och lägg ut smeten på ytan. Häll smeten i en smord och bröad form med löstagbar kant, ca 22-24 cm i diameter. Grädda kakan mitt i ugnen i ca 15-18 min. Rör ihop allt till en smet och låt den sjuda på svag värme i ca 8-10 min. Grädda kakan i ytterligare ca 15 min tills toscasmeten fått färg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.