I en bokhandel bladde jeg i ulike oppskriftsbøker, blandt annet en medpizzaoppskrifter. Pestoen passet perfekt til pizzaenog det blir definitivt det nye tilbehøret til min løkpizza
Jag ska försöka baka lite mer med det i framtiden tror jag, måste googla lite för inspiration. Men inte vilken pizza som helst, en nyttigare variant med en botten baserad på kikärtsmjöl och proteinpulver
) Lycka till medpizzabaket. Eftersom att jag fick förfrågan om recept både här på bloggen och per mail, så täknte jag att jag ger er de, såhär lagom till fredagsmyset
Servera med en god sallad. Really good pizzas similar to the taste of melanzane alla parmigiana. Skär auberginen i skivor på längden och lägg dem på en plåt klädd med bakplåtspapper
Banta och äta pizza. Detta blir en normalstor pizza och innehåller mindre än 500 kcal. Nyttig pizza, 1 portion. Låt 1 dl krossade tomater småkoka på spisen tillsammans med ½ msk tomatpuré, 1 pressad vitlöksklyfta,
Baka sedan ut degen i en större pajform eller två mindre pajformar som innan smörjs med olivolja. Det är nog det som gör att den växte upp så bra i jäsningen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.