Snabb och jättegod från stekpanna (bättre än från mikro). Torr och mjuk inne. Ingredienser (1 bulle)1 ägg2 msk havrekli1 msk vetekli1 msk maizenalite saltBlanda alla torra ingredienser
Vispa äggvitorna till ett fast skum och vänd försiktigt ner dessa och rör till en jämn smet. SNABB OCH ENKEL TIRAMISU -DUKANFRÅNFASIIKAKAN Ingredienser3 ägg1 tsk bakpulver4 msk maizena3 msk mjölk 3 msk flytande sötningsmedel vaniljarom eller mjölkaromGör så härSätt ugnen på 170-180 graderVispa äggula med sötningsmedel pösigt
Här kommer bilderna och receptet på pizzahawaii som jag gjorde igår tillsammans med pestopizzan. Jag brukar inte tycka om varm frukt så mycket men ananas går bra och den blir jättegod på pizzan =)
Receptet på pizzadeg och tomatsås är hämtat från den fina bloggen Remsans bistro, som i sin tur har hämtat receptet från Pain de Martin (surdegsbrödens okrönte mästare
Pizzadeg. Kavla ut pizzabottnarna på mjölat bakplåtspapper. Ta ut den varma plåten ur ugnen och dra bakplåtspappret med pizzan på plåten, grädda i ugn ca 8-10 min. Pizzadeg4 dl vetemjöl 2,5 tsk bakpulver 0,5 tsk salt 3 msk olivolja 1,5 dl kallt vatten
Recept på deg. 1. Gör degen. Sätt ugnen på högsta värme samtidigt som du sätter in en plåt. 2. Kavla degen till en tunn rundel och lägg den på bakplåtspapper
Lägg en pizzasten på ett galler i mitten av ugnen. Forma degbitarna till runda pizzabottnar. Baka pizzan ca 5 minuter - den ska få rejält med färg. 1 sats pizzadeg. 1 sats pizzadeg 5 dl crème fraiche 2 msk vatten 2 rödlökar 1 kruka gräslök 1 citron 200 g löjrom fint havssalt svartpeppar, nymalen dill, färsk
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.