Blanda mjöl och smör till en smulig deg. Tillsätt vattnet och arbeta snabbt ihop till en deg. Kavla ut degen och ta ut rundlar med hjälp av ett glas, lite större än formarna
Gör pizzadegen enligt receptet. Lägg över pizzorna på plåtar med bakplåtspapper. Fyllning. Låt tomaterna rinna av genom en sil eller durkslag och krossa dem med handen
Nikon D3100 + 55-300/4,5-5,6. Detta är nog den bästa slush jag druckit vad det gäller smak. För det första var den helt otrolig god, men att smaken sedan fanns kvar under hela tiden tills den var slut, blev jag imponerad av
Säger vi tuttifrutti tänker de flesta på ett obskyrt nittiotalsprogram av italiensk modell. När vi provsmakade den här sorbeteten blev vi mycket förvånade, det finns faktiskt en viss likhet med den syntetiska tuttifruttismaken men det här är … Läs mer →
Artusi för svenskar | Italiensk mat från 1800-talet
I fredags blev det sedvanlig fredagspizza. men emellanåt blir det alltså fredagspizza. Maken gjorde en kanondeg som blev perfekta pizzabottnar, men jag testade också något nytt, pizzabotten utan mjöl
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.