Julen går ju lite ut på att hinna servera så mycket mat på så kort tid som möjligt. Alltid lagas det för mycket och vi vet inte riktigt vad vi ska göra med resterna
Plättlätt. Vi gör ibland ett jättegott hårt bröd som är väldigt gott. 2 dl majsmjöl1 dl solrosfrön1 dl sesamfrön0,5 d linfrö1 tsk salt0,5 dl rapsolja2,5 dl kokande vattenRör ihop alla torra ingredienserna samt oljan i en bunke och häll över det kokande vattnet
Plättlätt att göra, god på picnicen, till kräftskiva eller som en förrätt till en större middag. Jag befinner mig mitt i semestern och det är ljuvligt, exakt hälften har passerat och jag ser verkligen fram emot andra delen
Plättlätt att göra och vansinnigt god, prova vetja. Ny vecka och svarta huset är redan fullt med folk. Här dammsugas, torkas, tvättas och saneras det för fullt och jag ska snart ge mig iväg så de får jobba ifred
Plättlätta och smarriga recept gillar vi eller hur. Och det här är verkligen ett sådant, du snor ihop den på två röda, bara en sådan sak är det stort gilla på, den smakar gudomlig och du kan använda den till hur många rätter som helst, behöver jag säga att jag gör den här tomatsåsen ofta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.