Låt cheesecaken via i kylskåp till nästa dagToppa med Monin Caramel Sauce och Oreokakor. Låt cheesecaken via i kylskåp till nästa dagToppa med Monin Caramel Sauce och Oreokakor
Jag och O har börjat planera lite inför sommarens semester. Det hör inte till vanligheterna att vi är ute i så här god tid och det känns riktigt uppfriskande att ha så mycket att välja på när man tittar på flygresor och hotell
Hittade detta recept i nya Amelia. Boeuf bourguignon800-1000 gr högrev eller fransyskasmör att steka i280 gr bacon2 morötter i bitar2 skivade gula lökar7 dl fylligt rödvin7 dl mörk oxbuljong3 msk tomatpuré4 krossade vitlöksklyftor1 tsk torkad timjan2 lagerbladsalt och svartpepparfinhackad persilja till serveringen
Att anordna en perfekt tillställning är ju något alla vill. Alltså, håller man en fest eller middag, så vill man ju att gästerna ska ha haft trevligt när de sedan går hemåt
Då var det fredag igen och kanske dags att planera veckoinköpen av mat för nästa vecka. Här kommer förslag på ett superenkelt och snabbt storkok med få ingredienser, en del kryddor men inga mejeriprodukter
Man går igenom olika faser med sina barn och när man väl ha planat ut och lärt sig att det är så här det ska vara nu (det som ena dagen är jätte hemskt behöver inte vara det den andra dagen) så kommer dom till en annan fas eller tar ett kliv upp på nästa trappsteg i livet osså börjar vi om igen
Först var det cupcakes i långa banor som man skulle göra och sen cake pops och numera är det whoppie pies som är det stora samtalsämnet på många matbloggar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.