Att lägga in frukt i lag är ett bra sätt att kunna äta frukt och bär från trädgården året runt. Perfekt att stoppa i frysen och tina när man blir sugen
Ingredienser. glutenfri. ½ msk olivolja. ½ dl torrt vittvin. Koka pastan tillsammans med squashen. Stek kycklingtillsammans med salviabladilite av oljan, och häll över på en tallrik medan du gör tomatsåsen
kokande vatten och kyl genast ner plommonen genom 1 kg plommon (gärna lite större plommon). kokande vatten och kyl genast ner plommonen genom 1 kg plommon (gärna lite större plommon)
Sila sedan upp över ny isi ett lowballglas, skär en apelsinzest. 5 cl mörk rom 0,5 cl honungssirap ( 2 delar honung + 1 del vatten ) 2 - 3 droppar angostura bitters Gör så här. Rör drinken med mycket istills den blivit kall och utvattnad 20-30 sek. - Läs hela inlägget här 5 cl mörk rom. 2 - 3 droppar angostura bitter
Lägg isen ett lågt eller högt drinkglas. Mät upp rom och fyll upp med julmust. Garnera med apelsin, citron eller lime 4 cl rom, ljus eller mörk. 1 dl isibitar eller krossad. 0,5 skiva eller liten klyfta apelsin, citron eller lime
Jag gillartraditioner med tycker samtidigt att det är kul att bjuda på bekanta smaker i nya tappningar, som de här plommonen, inkoktaivin, råsocker, kanel och vanilj
Lägg tillbaksplommonen och låt dem kallna i lagen. Halvera och kärna ur plommonen. vatten, socker, citronsaft, delad vaniljstång och stjärnanisi en kastrull
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.