Pocherad, rimmad vit fisk
kokschefen.se
kokschefen.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 600 g fiskfilé
  • gärna torsk 
  • Rimningslag
  • 1 liter vatten
  • 1½ msk socker
  • 2½ msk salt
  • 10 kryddpepparkorn
  • 10 vitpepparkorn
  •   
  • Kokvätska
  • 1 liter vatten
  • 2 dl torrt vitt vin
  • 1 fiskbuljongtärning   
  •   
  • Såsen
  • 3 dl vätska från fiskkoket
  • 2 dl grädde
  • Salt
  • Vitpeppar
  • 1 msk maizena stärkelse
  • utrört i lite vatten 
  •   
  • Tillbehör
  • Smörstekt rödlöksröra med bacon – länk
  • Grön sparris
  • nykokt 

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.