Silikonformar från Rusta. Ett superenkelt sätt att servera olika desserter på. Pensla insidan av muffinsformar med valfri choklad och fyll med t ex glass, grädde, färska bär eller nåt annat mumsigt
En chokladform som är kvar i den hårda formen och en som är lös. Detta är ett riktigt gott godisfika. När dom stelat kan man ta ut dom och slå dom mot underlaget så kommer chokladformen lossna själv
Gör chokladformarna, se chokladteknik. Häll mjölken i en kastrull tillsammans med vaniljstången och den hackade chokladen, och upphetta sakta till kokpunkten
Pensla insidan av muffinsformar med en brödpensel. Låt det stelna och pensla en omgång till. Färdiga chokladskålar kan man också köpa i välsorterade affärer
Har man inte någon chokladformisilikon (som jag rekommenderar, det var mycket enklare att få blanka praliner och det kom ur lättare ur denna) så kan man gjuta iisformar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.