Hörde nåt om sämre väder, men det skjuter vi framför oss tycker jag. När tidningen Allt om mat kom häromdagen, fastnade jag direkt för melonsallad med avokado, citron och kallskuret
Rör hela tiden över medelhög värme tills krämen tjocknar, det kommer ta några minuter. Ja må jag leva. När du har lagt i sista biten smör ser krämen som den ska skära sig istället för att bli tjock
Chokladkaka frukostvariantIdag testade jag att göra chokladkaka till frukost. Tror jag hade i för mycket banan, för den fick en lite för kraftig banansmak och påminde då lite om flygande jakob, vilket jag avskyr
För jag har nämligen bestämt mig för att jag ska samarbeta med viktväktarna. När dom frågade mig om jag ville samarbeta med dom så var det nästan som att jag gav mig själv en julklapp
LouiseJohansson. Strimla och skölj purjolöken och halvera sockerärtorna. Tillsätt sockerärtor och purjolök när 1 min återstår av koktiden på fisken. 5 st Purjolök. 2 msk Fiskfond Buljong
Västeråsgurkorna ligger i stora, generösa högar hos grönsakshandlarna, morötterna nästan spränger sig upp ur jorden och till och med mina tomater börjar visa vilken färg de har tänkt bli när de blir stora
LouiseJohansson - The Competition Vi pratade mat och kärleken till svensk husmanskost och jag försökte snokade lite efter vad som faller Herr Mannertsröm på läppen om vi skulle få utmaningen â€husmanskostâ€
Här ser jag att min smet är alldeles för tjock. Och hur vet man det då, jo man provar och provar sig fram och tills slut så vet man efter några bakomgångar
Jag blev dessutom gravid någon gång i våras och det tillsammans med en fyraåring, ny tjänst på jobbet och en dator som är seg så har allt vad bloggande heter prioriterats bort
Efter önskemål kommer nu en steg för steg beskrivning på hur jag gör pioner i sockerpasta. Det finns såklart olika sätt att göra dem på och utseendet på riktiga pioner varierar ju väldigt mycket så inget sätt är fel sätt skulle jag säga
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.