Men, något jag lyckades ta bild på var Hannas direkt-från-London-importerade scones med tillhörande clottedcream (och till det Hanna-mammans goda sylt)
Fyll en gryta till hälften med vatten och värm så att det sjuder mycket lätt. Placera skålen i grytan och låt den stå i 1½ timme. Ta skålen ur vattenbadet efter 1½ timme och ställ den i kylskåpet mellan 10-12 timmar
Blanda mjöl, husk, bakpulver och salt. Vispa äggen fluffiga och vänd ihop med resten av ingredienser. Ställ muffinsformar i muffinsplåt och fördela smeten med två matskedar
Fyll en kastrull till hälften med vatten och värm tills det börjar sjuda försiktigt. Häll grädden i en värmetålig skål och placera den i kastrullen med vatten
Dela chokladen i små bitar och lägg i en värmetålig skål som placeras över en kastrull. Ta bort chokladen från värmen när den är smält, häll i honung och resten av likören
Det översta lagret i gräddskålen har bildat en "kaka" och det är vad som är clottedcream. Fyll en gryta till hälften med vatten och värm vattnet så att det sjuder mycket lätt
) Jag klurade ett tag och kom fram till att vad är mer somrigt än glass, liksom. ) I thought for a while what to do for dessert and then it hit me, what is actually more summer than ice cream
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.