Pondusrätter till nyår!
Kristins
Kristins
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 65 grader
  • 2 harfiléer (urbenad harsadel) 300 g bacon
  • 1⁄2 kruka timjan
  • 1⁄2 kruka persilja
  • kruka rosmarin
  • 2 klyftor vitlök
  • 1 citron 80 g smör
  • 10 steklökar, röda och gula 2 äpplen, t ex Ingrid Marie 1 msk råsocker
  • 1 knippe ärtskott
  • salt och peppar
  • 1 –2 rapphönor
  • 1 butternutpumpa 2–3 msk mascarponeost smör
  • 3 korvar färsk salsiccia 2–3 klyftor vitlök
  • 100 g pecorinoost
  • 1 ask kryddkrasse
  • salt och peppar
  • Portioner: 4
  • Tid: 30–40 minuter

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.