Nu tror jag minsann att jag hittat mig det perfekta LowCarb ”brödet”. Blev taggad av en jobbarkompis syster som kör LCHF på instagram under ett recept som jag testat idag
Sätt ugnen på 200 grader. Smält 50 gram smör. Blanda ihop torrvarorna. Fördela i Kesella. Blanda i ett ägg. Blanda i det smälta smöret och en skvätt grädde
Poner el relleno encima de la masa previamente horneada. chezsahar. Denna pajen är otroligt god och blir alltid väldigt uppskattad av både stora och små
Pones med passande pålägg. Det pågår en hektisk vecka. I måndags gjorde jag naglarna sommarfina, Max övade dansen inför konserten, igår var det café på Max fritids och sedan var det musikskolans vårkonsert
Det var då jag började googla på andra alternativ och mina helt klart favoriter när det kommer till att baka bröd är Sandys LCHF bröd (mitt egna), Pones, Paleo scones och 56kilos formfranska. 1 pones fralla, 1 ägg, 2 msk kvarg + 1 msk turkisk yoghurt blandat med lite frön och kärnor, kokoslingor och färska blåbär
Poner dos hojas de pasta en un molde pequeño redondo con bordes bajos. Poner un poco de la mezcla de pollo y huevos y luego un poco de la mezcla de almendras
Llenar los moldes y poner en el congelador durante unos 60 minutos. Det här receptet är en modiferad version av den med nötter för nötallergiker (som tål kokos)
- Derretir la mantequilla de coco en un baño de agua- Mezclar todos los ingredientes para la base , engrase un plato de pastel o pequeñas fromas de pastelitos con – aceite de coco, echar la masa en los moldes y poner en el congelador- Porciónar los ingredientes para el relleno 1 en un bol , el relleno 2 en otro y el relleno 3 en otro- Cuando la mantequilla de coco se haya derretido completamente dividir las porciones para cada bol y mezclar- Llenar el molde/los moldes con los rellenos- Poner en el congelador unos 30 minutos
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.