Ingredienser 1 glas 2 glas 3 glas 4 glas 5 glas 6 glas 7 glas 8 glas 9 glas 10 glas 11 glas 12 glas 13 glas 14 glas 15 glas 16 glas 17 glas 18 glas 19 glas 20 glas 0 odefinieradisbitar , krossade 4 cl Ginger Ale 4 cl ananasjuice 4 cl sockerlag 4 cl ljus rom Köp receptet
Grönt på grillen. Paul Svenssons mat utgår alltid från det gröna och att vårda råvaran. För oss har han komponerat fem grillrätterenligt denna matfilosofi
Blanda alla ingredienseri en shaker och fyll den med is. Skaka tillsdrinkenblivit kall och sila upp i ett isfyllt glas (förslagsvis ett Hurricane-glas)
Cranachan smoothie, har ni testat. Om inte, då är det verkligen dags nu. Det är helt enkelt en smoothie med havregrynsgröt, frysta bär, yoghurt och honung
Currytorsk i tomatsås. Om du tröttnat på all stabbig påskamat så kanske det här kan vara något. Den är snabbt gjord, den är lätt och överraskande god, det ni
För de som tyckte lasagnen var för jobbig, här är spagettigratäng. Nästan lika gott. Dessutom är detta ett sätt att få barnen att äta fullkornspasta utan att veta om det (om dom nu integillade det innan)
Kommer varva vanliga recept med lite lättare recept, till och med pointsuträknatvissa gånger. Men lugn, jag kommer fortfarande att baka till vänner och kollegor, så smarriga bakverk blir det fler av
Som ni vet så älskar jag att baka och testa nya grejer. Nått som är en favorit att baka med är choklad och unnar mig gärna ett och annat bakverk då jag inte äter godis eller annat snacks
För de som tyckte lasagnen var för jobbig, här är spagettigratäng. Nästan lika gott. Dessutom är detta ett sätt att få barnen att äta fullkornspasta utan att veta om det (om dom nu integillade det innan)
Den här moussen är en sådan rätt, så galet enkel att fixa och du kan göra den redan på morgonen, perfekt att ha kvällens dessert färdig när du drar tillbeachen
Den dagen firadevi också här ute, med lunch, sol och bad på YildirimBeach. Mat för Picknick. En riktigtsolig dag åkte vi ut till Pascha Bay för att sola, bada och ha litePicknick
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.