Bryn köttet i en stor gryta och krydda med salt och peppar. En mustig och värmande portergryta passar perfekt till middag när det är kallt och mörkt ute
Servera grytan med potatismos, rivna morötter och en sallad. Koka upp öl, saft, soja, buljongtärningar, hackad gul lök och vitlök, timjan och nymald svartpeppar
Koka i 5 minuter och smaka av med salt och peppar. 1 Putsa köttet och skär i lite större bitar. Koka upp öl, saft, soja, fond, krossade enbär och pepparkorn
Smarrigt med andra ord. Sjukt gott till hamburgare. När jag ej orkade äta mera hamburgare åt jag upp sista lökstrimlorna som det vore godis slank ner i ett nafs
I helgen lagade jag en rustik Portergryta som jag serverade med rotfruktsmos. Nu är det höst eller borde kanske vara, men solen och värmen håller i sig vilket jag tycker är skönt, för vem mår bra av dagar med regn och rusk
Nu när jag var sjuk kunde jag till och med ta två. Tre underbara ting. När jag bestämde mig för att ge upp och gå hem från jobbet i torsdags eftermiddag fick jag en liten söt post it av en av våra rara sköterskor, Marie
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.