Portersill I dag har vi så lagt in den sista sillsorten och denna gången blev det ett nytt recept som provades, PortersillMårtenssons kök
Löksill och hela vårt sillsortiment!Portersill. Då tar vi sats från klippavsatsen i dag och svingar oss ut från cliffhangern vi lovade er igår Mårtenssons kök
Citron- och ingefärasill Den här får väl sägas vara lite mindre "galen" än den andra (portersillen). Påsken närmar sig med stormsteg och med det även sillsäsongen Best of Bacon
Rapport, julmat och delikata delar... a branteviksillen (här finns ett recept), löksill och en ölsill som var ljuvlig (recept på en portersill finns här)Rådjurspaté med ett väldigt sting i som serverades med en cumberlandsås till, också en höjdare Mårtenssons kök
Portersill 1. Koka upp vatten, ättiksprit och socker. Låt lagen kallna. Tillsätt portern. 2. Skölj sillfiléerna och låt dem rinna av Matklubben.nu
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.