IngredienserPortioner. 4 1 kg nötkött t ex bog eller högrev (à 1 1/2 kg med ben) 200 g morötter 2 gula lökar 1 msk smör 1 msk olja 2 msk konc kalvfond 2 lagerblad 12 kryddpepparkorn 2 msk vetemjöl 1 liter vatten ca 2 tsk salt vitpepparTillservering kokt potatisinlagda rödbetor Lägg tilliinköpslistan Kupongen är laddad Svenskt Smör, valfri 5. - Rabatt Arla 500 g Mer info Ladda kupong
Hacka grönsakerna tillsalladenochtillsätt fetaosten. Ös kycklingen genom att använda en slev och häll såsen över kycklingen en gång ihalvtimmen, vänd kycklingenisåsen
Häll på vin, vatten, buljongtärning, svart- och kryddpeppar och koka ca två timmar. Blanda ner den stekta svampen tillsammansmedgrädden, tranbären och örtkryddorna igrytanoch fortsätt koka tiden ut
Dra bort papperet (pensla medlite kallt vatten så lossnar det lättare) från kakan. Ta kakan ur ugnen, strö över lite socker och stjälp sedan upp denmedden sockrade sidan nedåt på ett bakplåtspapper
) Men detta är fortfarande ett favorit-stek-recept, för att inte tala om såsen - den är sååå god. Detta är så gottoch hela familjen åt med god aptitoch berömde maten flera gånger
recept av Pia E. Servera med kokt pasta. Pasta såsStek 2 pkt Bacon, 1 gullök, häll över 5 dl MildasLätt mat,krydda med svartpeppar, 4 msk ketchup, 1 dl riven ost
Tänkte att vi från ochmed nu alltid ska äta något gott på de fredagar då jag har dem. Blanda ihop mjöl, bakpulver och salt med smör ochtillsätt mjölk eller filmjölk
Grytan går bra att göra någon dag i förväg och värma på när den skall ätas. Skaka lite mjölk och mjöl i en liten behållare och häll igrytanoch häll på lite mer mjölk
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.