Jag kan bara konstatera att det räcker med en zip för att kinderna ska rodna =) Smaken är alldeles för påtaglig, det är som att dricka blandsaft utan att blandat ut det särskilt alls
Då e de dags för stora damejeannen, jag börjar med att tömma ur all bottensats. Jo, jag skar mig lite på metallen som håller fast korken medan jag skulle skölja ur flaskan…
Krydda dem med salt och svartpeppar. Lägg tillbaka kycklingen i såsen och tillsätt druvorna. Servera grytan med kokt ris, lättbrynta morotsbitar och broccoli
Skär upp köttet i tunna skivor och serveras meddruvorna och skyn. Sätt in en kvist rosmarin, längst med köttet och under snöret så att den sitter fast under stekningen, gör samma sak med salviabladen
Låt svalna och tryck in smöret under skinnet på kycklingen och krydda försiktigt med salt. Stek shiitakesvampen hastigt i varm stekpanna och tillsätt hasselnötter och druvor
Servera direkt med rosmarinpotatisen. 1400 g druvor. 1Medan potatisen rostas börjar du med fläskfilégrytan. 1Tvätta och halvera druvorna. 1Tillsätt druvorna och rör om hastigt
Du ska med fördel använda druvormed kärnor, för när kärnorna mixas med, frigörs det nyttiga pyknogenoler som är en stark antioxidant och är bra för både immunförsvar, hjärta och kärl samt gör huden elastisk och slät, då pyknogenolet ger näring till huden genom blodet och påverkar hudproteinformatet på ett mycket positivt sätt
Skala pistagenötter och släng ner dem och mullbären tillsammans meddruvorna. Men en sak jag uppskattar mest med helgen är att jag kan ta mig tid att laga den mat som jag länge planerat i mitt huvud men aldig fått tummarna loss till att göra
Kastanjefyllda vaktlar med pancetta till polenta fritta, spenat och uva fragola (söta druvor) Nötens naturliga sötma fungerar väl till småfågel, som jagas flitigt i toscana men sällan här hemma
Som topping lade vi fikon, druvor och rödlök och i botten creme fraiche. Väg upp 200 grams bitar och rulla till bollar, lägg bollarna på en plastfolietäckt plåt, täck bollarna med plastfolie och ställ in i kylen 24 timmar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.