Kontrollera att potatisen är genommjuk med en provsticka och har fått en gyllenbrun färg. Blandan samman alla ingredienser och lägg på en ugnsplåt med ett ark bakplåtspapper
För att göra det ännu kalasigare har jag fyllt mittenav varje bulle med vaniljkräm – mums. För första gången har jag gjort bullariform så att de får jäsa ihoptill en super jättestor bulle
Lite längre ner länkar jag till andra recept avminabrödpuddingar med vanligtvittformbröd. Och den andra strödde jag strösocker över och brände av och sedan hade jag en karamellsås från ett annat tillfälle som ringlades på
Håller på och råsteker skivadpotatis, men gör det denna gången i en olja jag inte provat innan. Kallpressad rapsolja kryddad med Timjan, från Gunnarshögs gård
Tillsättsmörbitarna ovanpå potatisarna, servera omedelbart. Smakerna av underbart god avvitlök och parmesan blandat med persilja och italienska örter gör detta recept till en riktigtstorfavorit hos oss på myTaste
Liteav ett omen, don't you think. Jag freestylade efter att ha sett ett festligt program om thailändskmatlagning på BBC och ha funnit färsk galangal i en butik under samma helg
Cheeseburgare iformavköttlimpa. En coleslaw och skivad gul lök bara måste man servera den här limpan med, om det nu ska vara inspireratav en cheeseburgare
Lägg ibakformar och placera på en plåt. En sak som jag hängt upp mig på sedan jag flyttade till Göteborg för tio år sedan att man kallar allt sött bakat av vetedeg för "bullar"
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.