Potatis- och bönsallad med hastrad lax
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 600 g laxfilé
  • skinn och benfri
  • Salt
  • Peppar
  • 1 tsk rapsolja
  • 1 citron
  • finstrimlat skal
  • ½ pressad citron
  • 20 kota potatisar
  • 1 knippe rädisor
  • 2-3 dl kokta bönor på burk / à 400 g kidney
  • 80 g rucola eller blandad sallad
  •  
  • Dressing
  • 1 msk senap
  • 1 msk flytande honug
  • 1 krm salt
  • ½ krm nymalen svartpeppar
  • ½ pressad citron
  • 3-4 msk olivolja
  •  
  • Garnering
  • 4 citronklyftor

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.