Lägg potatisen i en ungsfast form och ringla äver rikligt med rapsolja. Salta potatisar, söta äpplen och underbart doftande timjan, det är perfektion om ni frågar mig
2 kg fast potatis, med skal 1 kg körsbärstomater 2 dl olivolja 100 g vitlök, klyftor med skal 15 g rosmarin 1 msk tomatpuré 150 g färsk timjan salt peppar
Häll i bladen från timjanoch skaka om pannan så de inte bränns vid. Kan göras på överbliven potatis från dagen innan och du får genast en fräsch o smarrig potatis till middagen igen
Blanda iMAT och creme fraiche i en skål och smaksätt med senap ochtimjan. Rotfruktsgratängen och färsblandningen förberedda jag kvällen innan, täckte med folie och ställde i kylen över natten
Ugnsrostad potatis med doft av rosmarin ochtimjan. Men då är man inte låst vid spisen hela tiden utan kan ägna sig åt annat medan maten står i ugnen (själv han jag med både att dammsuga och vika lite tvätt)
Smörj en ugnfast form och lägg ett lager med potatisskivor. tomat&medelhavsörter. Skala och hacka löken. Lägg i färsen, stek den tills den är grynig och genomstekt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.