Lägg på fisken ovanpå potatisen tillsammans med ägghacket,pepparrot och citronskal. skölj fänkål och purjolöken och skiva ned, lägg allt i en smord ungsform,krydda med salt och peppar
Skala potatisoch börja koka. Salt, vitpeppar, svartpeppar och så tog vi även lite fiskkrydda. Lägg fisken i en ungsform med salt och peppar med tomater i mitten och häll på blandningen du gjort
Servera den nystekta fisken med svamp och stuvad potatis, hacka ev lite persilja över stuvningen. Skala potatisenoch dela i munsbitar, lägg direkt i grytan – OBS, den ska inte sköljas, potatisens stärkelse gör att stuvningen reder sig
Skala och skär potatisen i mindre bitar. Råstekt potatis. Vi gillar torsk här hemma och försöker hela tiden komma på nya saker att göra med denna ganska smaklösa fisk
4 potatisar 2 fiskfileér 1 salladsblad salt peppar Skala potatisen med universal grönsaksskalare Skiva potatisenoch lägg i undre delen av 101 MicroGourmet Lägg salladsbladet i övre delen och lägg fileérna på bladet Salta och peppra Fyll vatten i bottenskålen Kör i Micron i 16 minuter på full effekt Det blir super gott. 4 potatisar. 2 fiskfileér
Snart kommer dessutom färskpotatisenoch då blir det ännu festligare. Lyxigt det med, men oj vad fint det ska bli med de där första små späda potatisarna
I den här goda soppgrytan samsas sparrisen med potatis, ärtor ochfisk, både lax och torskrygg, och den avnjöts till lunch en av de allra första riktiga sommardagarna i slutet av förra veckan, när vi kunde sitta ute i trädgården och äta till ackompanjemang av blomdoft och fågelsång
Den absoluta höjdpunkten när panerad fisk, potatismos, kall dillsås och ärtor stod på menyn. Servera med ärtor eller riven morot, dillsås ochpotatismos
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.