En skön känsla då alla är hemmaoch lediga tillsammansochsom alltid är fredagarna lite extra kvällslata, lite som att pysa ut luften på en badboll som studsat runt hela veckan
Smakrik, supergod och går att förbereda. Häll av vattnet och låt potatisen ånga av en stund. Det har jag, menmerom det senare för nu tänkte jag först ge er detta kanongoda recept på potatis
Tomateroch sparris fräser jag på efter att köttet har fått fin stekyta och sedan får vila lite i folie, det behövs bara ett par minuter för att få dem klara
Har sett recept och varianter på detta lite här och var, så det är inte bara jag som går igång. Sedan kryddas de och rostas i ugnen tills de får fin färg och knaprigt skal
I kylskåpet hade jag bara "gamla" potatisar och inte kände jag för att åka till affären och handla så det fick bli kraschad potatis till kolgrillad entrecôte som serverades med gräddstekta färska kantareller också
Servera den med ett gott bröd och saker är biff. Den ingick i minveckomatsedel när jag pluggade men på den tiden innehöll den varken vitt vin eller grädde som den här lite lyxigare varianten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.