Fast inte i bemärkelsen att häva otur genom att ta i trä, utan i en helt fantastisk gryta med massor av goda smaker från fem sorters peppar, bacon, purjolök, grädde och crème fraiche
Jag använde goudaost men det fungerar med vilken hårdost som helst. Skär skivor med en osthyvel och lägg på en plåt med bakplåtspapper (jag fick 16 bitar). Krydda med svartpeppar (eller annan krydda som föredras) grädda i 200 grader i 8-10 min
Lägg dem på plåt med bakplåtspapper. Blanda potatismjölet med 4 dl av vattnet och koka upp det under vispning tills det tjocknar. Rör ut jästen med 1 dl fingervarmt vatten i degbunken
Chicken&Steak krydda (santa marias med kvarn). Smörstek dem gyllene och krydda med chicken&steak. Skär paprikan i strimlor och lägg i den i såsen och låt puttra med någon minut
En kväll på stan, bara M och jag ersattes med en kväll hemma. Lycka är då att ha en hel låda i frysen nyfylld med fina rådjursdetaljer, så en liten filé fick det bli
Mortla rosé- och grönpeppar fint och blanda med svart- och vitpeppar, salt samt dijonsenap. Massera in blandningen runt hela kotlettraden och lägg köttet i en ugnsfast form med fettkappan uppåt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.