Nu har ju grillsäsongen varit igång ett tag och då är det ju lätt man ibland tröttnat lite på det gamla vanliga tillbehören, så igår testade jag att göra en potatischeesecake och den blev riktigt god, och hade all äggstanning stannat i formen under transporten ist att endel skulle ut i mitt passagerarsäte hade den nog blivit ännu godare och krämigare
Finfördela brödet i matberedare eller finhacka för hand. Smält smör och blanda med brödsmulor. Tryck ut blandningen i botten på en form med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter och ställ i kyl
Mixa brödet i en matberedare eller hacka det riktigt fint för hand. Blanda smulorna med smält matfett och tryck ut massan i en forma med löstagbar kant, ca 22-24 cm i diam
Finfördela brödet i matberedare eller finhacka för hand. Smält smör och blanda med brödsmulor. Tryck ut blandningen i botten på en form med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter och ställ i kyl
Idag lagar jag en middag inspirerad av Emma som va med på Halv 8 hos mig tidigare i veckan. Nu står rödvinssåsen på kokning =) Jag gör på entricote som vi hade i frysen och barnen får köttbullar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.