Vill du göra det ännu enklare är det gott att servera löjrommenmedpotatischips. Löjrommed klassiska tillbehör på potatisplättarLöjrom och potatis passar oerhört bra ihop
Blanda löjrom, lök och kryddor i grädden. 200 g löjrom eller sikrom. Vispa grädden tjock. Hacka löken fin. Låt stå över natten i kylskåpet 3 dl vispgrädde
Inte nog med att det är gott och enkelt, vi har ju full koll på vad som är i dem. Chips är väl egentligen ingenting som står speciellt högt upp på vår "matlista", men när jag hittade ett tips på hemgjorda chips var jag ju bara tvungen att testa
Värm bara upp den, smula rostad prosciutto över och toppa med en rejäl klick löjrom. Under tiden blomkålen kokar steker du schalottenlöken i rikligt med smör så den nästan blir smörkokt
Jag snodde ihop en aioli och sen kom jag på att det kunde vara gott medpotatischips till. Vitsen med att ha fler knivar är framför allt att man behöver en vass, lätthanterlig kniv med bra grepp som är tålig och precis lagom lång
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.