14 st
kokta potatisar 300 g räkor med skal 2 msk majonnäs 1 msk hackad dill 1 msk skuren gräslök 1 tsk pressad citronsaft salt och pepparDela potatisarna på mitten och skär av en liten bit undertill så att de står stadigt.
1 Skala
och grovhacka räkorna.
1 Blanda
med majonnäs, dill, gräslök och citronsaft. Smaka av med salt och peppar.
I senaste Smakboxen följde det med salta brödpinnar. Till plocket med syrrans familj gjorde jag dem ännu smarrigare genom att bre vitlöksost på toppen och linda parmaskinka runt
Smaka av med Dijon-senap, salt och peppar. Toppa varje bit med en klick typ msk laxrilette - fördela så röran räcker till alla och toppa upp varje bit med resten av röran
Lägg potatisarna på en plåt med bakplåtspapper. Pensla snittytorna med olivolja. Ugn 200 grader. Borsta potatisarna väl och dela dem i två delar, dela från långsidan av potatisen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.