4 600 g falukorv 2 gula lökar 900 g potatis 1 msk smör eller margarin 2 lagerblad 5 dl hönsbuljong (vatten och buljong eller fond) 1 lättöl (à 33 cl) salt och peppar 2 msk persilja Senapscrème fraiche 2 dl lätt crème fraiche 2 msk dijonsenap Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Skär sex tvära snitt med jämna mellanrum. Ta bort skinnet från falukorven. Finhacka soltorkade tomater och oliver och blanda med olja från tomatmarinaden i en bunke
Smaka av med baskryddan. När jag lagt upp min första portion på tallriken så blandade jag ihop korven med pastan, tillsatte lite grovmald svartpepper och satte i en sockerkaksform - lätt det kallna
Ansa och skiva champinjonerna och fräs dem i en kastrull med smör, tills vattnet kokat bort. Tillsätt mjöl och fond under omrörning, och späd med grädde och mjölk
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.