Blanda i lax och finhackad persiljaoch lägg över i ugnsform. persilja. Receptet, men med några små förändringar, hittade jag på Under vårt tak och där hittar man massor av god mat och dessa tillagade efter Paleo
En krämig mild men smakrik risotto smaksatt av citronoch krondill som kan serveras rakt upp och ner dom en egen rätt eller som här i kombination med smörstekt makrill och rödbetor
Frästa champinjoner ochpotatismos. Potatismos till köttfärslimpa tycker jag blir allra bäst. Jag gillar köttfärs som råvara och att baka ihop en limpa med olika sorters fyllningar och härlig stekyta är ett bra sätt att använda det på
4 Kyckling 900 g fast potatis 2 rödlökar 2 förkokta majskolvar 2 msk olivolja salt och peppar 4 kycklingklubbor 250 g körsbärstomater 1/2 dl balsamvinäger Citron- och persiljehack 1 citron 1/2 kruka persilja Vitlökskräm 2 dl smetana 1 vitlöksklyfta salt och peppar Lägg till i inköpslistan
Vispa tills moset känns fluffigt och krydda med salt, peppar, persiljaoch vitlök. Forma bullar i lagom storlek och lägg på en plåt med smör eller bakplåtspapper
Detta kom med inspirationskassen i våras och blivit en riktig favorit hos oss. Jag tycker oftast att maten är riktigt bra och smidigheten i att få allt planerat och leverans till dörren gör att det är ett bra alternativ för oss just nu
Vispa samtliga ingredienser med elvisp tills fluffigt. Det som blir över kan man ju rulla in i smörpapper, lägga in i frysen och använda senare till fisk eller kyckling
Det här är ett snabbt, enkelt och mycket gott recept för alla de där kvällarna när tiden kanske inte riktigt räcker till men det ändå vore gott med något rejält
Lägg den på ett fat och täck kalkonen med folie. är genomskinlig på delar där det är tjockt med kött. Torka av kalkonen och salta och peppra inne i kalkonen lägg in lök vitlök ochcitronen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.