Pressa ut allt vatten ur spenaten och blanda den med crème fraiche och vitlök. Smula ned jästen i en bunke och tillsätt vatten och olivolja och rör tills att jästen smält
Tvätta potatisarna noga och skiva dem riktigt tunt med en mandolin eller potatisskalare. Servera pizzan tillsammans med charkuterier som parmaskinka, salami, ost och lite grönt
Rätten funkar fint även med â€gammalâ€potatis. Den tar lite tid eftersom potatisen ska bli klar i ugnen men det är ju bara vänttid och inte arbetstid
Till blev det krispiga rösti på sötpotatis ochfeta, med lite peppar och sedan stekta i smör. Jag använde mig av Fontanas nya feta som är smaksatt med vitlök
Sparar både tid och pengar att inte åka hela vägen fram och tillbaka till stan två dar, plus att jag får sovmorgon förstås och kan hjälpa Johan lite med bokföringen i övermorgon, eftersom jag säkert blir helt klar med skoluppgiften på några timmar imorgon förmiddag
Färsbiffar fyllda medfetaost är väl gammal skåpmat egentligen, men att jag gärna gör det om och om igen beror ju på att det blir så himla gott och saftigt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.