Viktigt med alla sådana här typer av potatissallader är ju att man häller på dressingen medans potatisen fortfarande är varm, då suger den åt sig alla goda smaker som allra bäst
denna matiga potatissalladmed två sorters bönor. Annars brukar jag oftast servera den här potatissalladen som tillbehör till grillade grönsaker och halloumi
Den här potatissalladen går bra att servera både ljummen eller kall. Hur än du väljer att servera den är det viktigt att dressingen blandas i medan potatisen fortfarande är varm så att potatisbitarna suger åt sig dressingen ordentligt
Blanda medbönorna. Blanda ner resten av ingredienserna och smaka av med salt och peppar. Hälls bort spadet från bönorna och spola av dem i kallt vatten
Blanda samman alla ingredienser och smaka av med salt och peppar. Häll av och skölj de vita bönorna. ½ burk kokta vita bönor à 400 g. ½ burk kokta vita bönor 400 g 500 g kokt potatis
Dela potatisen och blanda med senapen. Potatissallad ca 10 portioner ca 1,5 kg Färskpotatis 1 rödlök 1 knippe rädisor Lite färsk basilika 1 påse ruccola 2 tomater 1msk dijonsenap en skvätt vinäger En skvätt olivolja Lite parmesan eller annan smakrik ost 1
Spola med kallt vatten så att kokningen avstannar och skär varje sparris i tre bitar. Denna är min nya favorit när det gäller potatissallad, den är otroligt god och väldigt fräsch
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.