Gjorde en aioli till vår grillade middag idag (som var sojabitar på spett för mig och en köttbit till Peter, och sötpotatis bakad i folie på grillen till oss båda)
Ailon kan du med fördel göra dagen före, den blir bara godare om den får stå och mogna i kylen. Serverade med en solgul aioli, mycket citron och ett gott bröd därtill
Smakerna mognar efter hand så aiolin kan gärna vila en stund eller några timmar. Här är ett bra recept på chiliaioli, eller aiolimed smak av vitlök och chili
Bland godt og smak til med salt og pepper. Riv søtpotet og gulrot, skjær vårløk og en halv chili (resten sparer du til «topping) i tynne skiver og bland
När jag var gravid med Zack så åt jag chili cheese bollar nästan varje dag och då jobbade jag rätt så nära Burger King och gick förbi där varje dag (som var dom enda som hade dom då, men nu finns dom på betydligt fler ställen)
Ner med paprikapulver, salt, svartpeppar, soja och valfri mängd av röd chili. Bryn färsen med smör i en gryta tills den fått fin färg, blanda ner löken och låt det steka tillsammans med färsen en stund
Det är så skönt med lite sol och värme och äntligen är våren här på riktigt. Vi grillade för någon dag sedan och till köttet gjorde jag rostade chili och vitlökspotatis
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.