Tillsätt den kokta tagiatellen och rör runt. Tagiatelle med chorizo och frästa grönsaker4 portioner400 g torr tagiatelle (använder du färsk pasta räkna med 500 g)1 paket chorizo (tre korvar)2 st vitlökklyftor½ blomkålshuvud1st zucchini3 st soltorkade tomater250 g körsbärstomater eller 1 dl halvtorra tomater1 paket mozzarella (125 g)smör att steka ichiliflakessalt och pepparfärsk basilikaKoka pastan enligt förpackningen. 400 g torr tagiatelle (använder du färsk pasta räkna med 500 g)
Något jag är löjligt svag för är ost i alla de former. Älskar nog ost skulle man kunna säga. Tyvärr delar inte min familj min last så u,nder Lundakarnevalen som gick av stapeln i slutet av maj-10, var jag och några vänner på Restaurang Finn Inn i Lund och käkade och drack lite gott
2012 års variant, PRIMA Julsnaps 2012, f ö den 19. Så vinälskare jag är. Det finns bara två drycker som kan matcha vårt salta-syrliga-söta svenska julbord
Vi slängde i stort sett in våra väskor från vår Cypernresa, på med tvättmaskinen och svirade om för att vara med på årets cykelfest som gick av stapeln igår
5-6 nystan av tagiatelle. Vardagslyx. Lax i alla dess former för mig är lite lyxigt. Vet inte riktigt varför, men det kanske är för att det är så otroligt gott
Har just satt i mej den godaste maten jag ätit sen jag gick med i den här ”sekten” för en vecka sen, egenkomponerat… Hoppas det var ett bra beslut och ett ”bra” recept
ca 6 personer. En jättegod rätt jag hittat någonstans, någongång. Minns faktiskt inte vart. Lite retligt. Undrar om jag inte fått receptet av någon bekant för jag känner starkt att det inte är hittat i någon tidining
Det här receptet har jag smakat mej fram till. För många år sedan, när jag och maken bara var sambos och bodde i världens finaste tvåa, brukade vi ibland försöka vara duktiga att äta fisk
Koka pastan (tagiatelle) enligt anvisningarna på förpackningen. 1 pkt tagiatelle. 1 pkt tagiatelle. Meat-free Monday igen och vegetariskt blir ju mer och mer populärt överallt
Kalla det raggmunk i ugn eller ugnspannkaka med potatis - oavsett namn är det här en otroligt tacksam vardagsrätt en glåmig tisdag när man inte har så mycket hemma eller orkar göra en större insats vid spisen
Jag älskar finkött, verkligen ÄLSKAR finkött. Men som sagt inte vilket kött som helst, det är svenskt finkött som gäller och gärna från Gårdsbutik Thuresson i Bölse utanför Glommen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.