Jag har tänkt ett tag att jag lagat alldeles för lite pasta på senaste. Nu för tiden finns det dessutom ett flertal olika sorters pasta som är betydligt mycket nyttigare och energirikare än den vanliga vita spaghettin
Jag har tänkt ett tag att jag lagat alldeles för lite pasta på senaste. Nu för tiden finns det dessutom ett flertal olika sorters pasta som är betydligt mycket nyttigare och energirikare än den vanliga vita spaghettin
Jag heter Mats Carlsson, men kallas bland vänner för Massimo. Under åren har jag arrangerat vinresor till både Italien och Tyskland och håller i vinprovningar i alla vintyper, runt i Sverige
Om du har tid kan du laga Christians tomatsås. Receptet nedan är en stor sats, så det som blir över efter du använt de 3 dl som behövs till skaldjursrisonin kan du frysa in
400 g pasta (rigatoni eller mezze maniche) 2 aubergines 2 klyftor vitlök 2 burkar hela konserverade tomater (San Marzano) olivolja (extra virgin) salt svartpeppar 1 kruka basilika ricotta (salata, ersätt med fetaost om du inte hittar lagrad)
Än en gång när det gäller pasta. Lägg ihop alla bitarna i stekpannan och smula ner chilin. Jag har fått önskemål från käre maken att göra fler av Jamies pastarecept och det gör jag gärna
400 g pasta. Skiva auberginen och lägg i en skål med kallt, saltat vatten och låt dra i en halvtimme. Ta upp auberginen och låt rinna av på hushållspapper
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.